YLPALKKI 2017

FB-f-Logo  blue 29     English (UK)

Kuinka pääsen Sodankylään?


Sodankylään pääset kätevästi paitsi omalla autolla myös junalla, bussilla tai lentäen (Norwegian, Finnair). Junalla ja lentokoneella pääset Rovaniemelle, ja lähes kaikilta Rovaniemelle saapuvilta junilta ja lennoilta on suorat bussiyhteydet Sodankylään.

Sodankylän alueen suora Google Maps -kartta löytyy täältä.

 

Missä majoitun?

Autamme sinua löytämään majoitusta! Sodankylän elokuvajuhlilla on runsaasti majoitusta Luoston alueella ja kotimajoittajia ilmoittautuu koko ajan lisää.

Päivystämme arkisin klo 16:00-20:00.
Voit lähettää alustavan tiedustelun osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelinpäivystys arkisin 16:00-20:00 // 040 724 9506  

Haluatko vuokrata asuntosi/huoneesi festivaalimajoituskäyttöön?

Voit ilmoittaa kotimajoituksesi vuokralle täyttämällä alla olevan nettilomakeen (online-lomakkeen), tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse: majoitus@msfilmfestival

Verkkolomake täällä.

Ilmoitathan meille pikimmiten kun asuntosi on vuokrattu, niin poistamme sen listoiltamme.

Kesämajoitus

Elokuvajuhlien kesämajoitus sijaitsee Sodankylän ammattikoulun opiskelija-asuntolassa Kaarrostiellä. Tarjolla on kahden hengen huoneita hintaan 77,00€/huone/per yö (sis. alv). Liinavaatteet 11,00€/hlö (sis. alv). Yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asuntola on hankalasti tavoitettavissa apuvälineitä, esim. pyörätuolia käyttävälle.

Asuntolassa on mahdollisuus majoittua kahteen soluun, jotka ovat katutasossa ja joihin ei ole rappusia, paitsi sisääntulossa rallit. Varsinaisesti soluissa ei ole inva-WC- eikä suihkumahdollisuuksia esim. pyörätuolia käyttävälle henkilölle.

Festivaalibussi

Festivaalibussi kulkee säännöllisesti ympäri vuorokauden Luosto-Sodankylä-Luosto-välillä. Tarkka aikataulu julkaistaan 7.6. klo 13.

Lapland Hotel Luostotunturi

Suosittelemme erityisesti majoitusta Lapland Hotels Luostotunturissa, joka tarjoaa seuraavia majoitusvaihtoehtoja: 

Festaripaketti 1 vrk: alk. 55€/hlö/vrk kahden hengen huoneessa sis. festaribussipassin.

Festaripaketti 3 vrk alk 180,00 eur/hlö/kahden hengen huoneessa
* huone yhdelle lisämaksusta +35,00 eur/vrk/huone

Festaripaketti 5 vrk alk. 300,00 eur/hlö/kahden hengen huoneessa

Festaripaketti Kelomajoissa alk. 140,00 eur/vrk/Kelomaja/1-2 hlöä (saunallinen huoneisto 400m päässä hotellista)

Hintaan sisältyy majoitus, aamiaiset hotellilla, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikana sekä festaribussi-passi, joka oikeuttaa kuljetuksen festaribussilla Luosto-Sodankylä-Luosto aikataulujen mukaan.

Festaribussi-passi ilman majoitusta, voimassa keskiviikosta sunnuntaihin 150,00 eur/hlö  

Varaukset verkkokaupasta www.laplandhotels.com

sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puhelimitse 016 620 400

laplandhotels


Myös seuraavat paikat tarjoavat majoitusta festivaaliaikaan.

Kotimajoitus

Elokuvajuhlat ottaa vastaan ja välittää kotimajoitustarjouksia. Kotimajoituksen yksityiskohdat sovitaan erikseen jokaisen majoittajan kanssa, välitämme halukkaiden majoittajien yhteystietoja.

Lisätietoja 10.4.2017 alkaen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lukion patjamajoitus

Patjamajoitusta Sodankylän Lukiossa, Juontotie 33, F-rakennus (Hotelli Sodankylältä opasviitat). Sekamajoitus. Avoinna ke 14.6. klo 12 - su 18.6. klo 12. Suihku ja WC, Kitisenrannan koululle 1,2km. Hinta: 20 €/24 h. Ei ennakkovarauksia.

Matami-Tatami

Edullinen lattiamajoitus vain naisille! Aleksanteri Kenan koulu, E-rakennus, Koulutie 2. Kävelymatkan (1,5 km) päässä keskustasta. Hinta: 25 eur/vrk. Hinta sisältää patjan, wc- ja suihkutilojen käyttö. Käytettävissä mikro, kahvin- ja vedenkeitin, kahvi/tee ja kahvimaito sekä jääkaappi omia eväitä varten. Ota mukaan oma makuupussi/peitto.

Matami-Tatami avautuu keskiviikkona 14.6. klo 12:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 18.6. klo 13:00.

Tiedustelut ja varaukset:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varauksessa mainittava majoittujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä arvioitu saapumisaika. Tervetuloa Tatamille! T: Sodankylän Kisasiskot.

Festarimajoitus Iloksi


Iloksi-majoitukseen kuuluu patja, peitto + tyyny, liinavaatteet ja pyyhe.
Majoituksen hinnat on 37€/henkilö/yö.

Majoitus aukeaa keskiviikkona 14.6. klo 10.00 ja sulkeutuu maanantaina 19.6. klo 10.00. Majoituksessa päivytys on ympärivuorokautinen.

Iloksi-Studio, Rovaniementie 312 D, sijaitsee Rovaniementien varressa n. 4 km etelään Sodankylän keskustasta, keskustasta tultaessa vasemmalla puolella tietä (samassa tienhaarassa on Eräkodan iso kyltti), Iso sininen puutalo. Etelästä linja-autolla tultaessa "Tähtiherrantien pysäkki."

Tilasta löytyy wc, suihku, infrapunasauna sekä vedenkeitin. Meillä on myynnissä aamu- ja iltapalaa.

Varaukset Milsse Tapojärvi, p. 044 540 10 57.

Pyhä-Luosto matkailu Oy

Tasokkaat kelomajat Luoston alueella (kaikissa sauna, varusteltu keittiö, takka ja TV).

Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

2-hengen maja (1 mh + parvi) 230 €/maja/3 vrk, lisävuorokausi 55 €

4-hengen maja (2 mh + parvi) 260 €/maja/3 vrk, lisävuorokausi 55 €

Aikataulujen mukaisiin Festivaalikuljetuksiin liput erikseen festaribussista. Menolippu 10€/hlö

Varaukset ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai puh 0207 3030 20

Hotelli Aurora à Santa’s Hotel Aurora:

Santa's Hotel Aurora on hotelli, jossa yhdistyvät tunnelmallisen tunturimökin ja huolettoman sekä laadukkaan hotellimajoituksen parhaat puolet. Kaikissa huoneissamme on oma sauna.

3 vrk majoituspaketti sis. majoituksen saunallisessa kahden hengen huoneessa sekä aamiaiset, hinta 153 euroa / henkilö / kahden hengen huone.

4 vrk majoituspaketti sis. majoituksen saunallisessa kahden hengen huoneessa sekä aamiaiset, hinta 200 euroa / henkilö / kahden hengen huone.

Festaribussin liput erikseen bussista 10 € / henkilö / suunta.

Tiedustelut ja varaukset: Hotel Aurora Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0400 102 200

www.hotelaurora.fi à www.santashotels.fi/hotelaurora

A La Carte Lapland Oy:

A La Carte Lapland Oy tarjoaa edulliset majoitusvaihtoehdot Luostolta, alkaen 65,00 € /vrk. Lisätietoja nettisivuilta: www.alacartelapland.com, tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Hotelli Karhu tarjoaa herkullista lounasta ke-la klo 11-15 hintaan 9,00 € / hlö. Päivällisbuffa ja a la carte -lista ovat tarjolla joka ilta klo 17-21 hintaan 15,00 € / hlö. Nettisivut: www.hotel-bearinn.com.  

 

Search

Twitter timeline